Hvis enheden mistes eller bliver stjålet

Hvis din enhed bliver væk – uanset om du har mistet den, eller den er blevet stjålet – skal du straks bruge Marker som mistet i appen Find.

Når du slår Marker som mistet til, låses din skærm med en adgangskode, og du kan vise en tilpasset besked med dit telefonnummer, som kan hjælpe dig med at få den igen. Du kan også slette enheden eksternt – din tilpassede besked vises stadig, selv om enheden er blevet slettet.

Aktiveringslås arbejder i baggrunden for at gøre det vanskeligere for en person at bruge eller sælge din mistede enhed, mens funktionen Mistet tydeligt angiver til enhver, der finder enheden, at den stadig tilhører dig og ikke kan aktiveres igen uden din adgangskode.

Hvis du vil markere en enhed som mistet, skal du logge ind på icloud.com/find. Eller brug appen Find:

1. Åbn appen Find.
  2. Tryk på fanen Enheder, og vælg derefter en enhed på listen.
  3. Tryk på Aktiver under Marker som mistet, og følg vejledningen på skærme