Skulle du i sjældne tilfælde opleve, at din iPad ikke reagerer, så kan den nemt genstartes

Hvordan du gør afhænger af hvilken iPad du har. Her skelnes mellem iPads med hjem-knap og de nye iPad Pro uden hjem-knap.

Sådan genstarter du en iPad med hjem-knap

1. Tryk på tænd/sluk-knappen og hjem-knappen samtidig, og hold dem nede i omkring 10 sekunder.
  2. Ignorer at "Sluk"-meddelelsen kommer frem i toppen af skærmen og fortsæt med at holde de to knapper nede indtil skærmen bliver sort og der kommer et æblelogo frem.

Når æblet er kommet frem, kan du godt slippe knapperne. Så er der bare at vente på, at enheden er færdig med at starte op, så den kan bruges igen.

Sådan genstarter du en iPad Pro uden hjem-knap

Det er lidt mere indviklet at genstarte en iPad Pro uden hjem-knap, så du skal eventuelt prøve et par gange før du får det til at virke.

1. Tryk på knappen "Lydstyrke op" og slip den hurtigt igen. Det skal bare vært et hurtigt kort tryk.
  2. Tryk herefter på knappen "Lydstyrke ned", og slip den hurtigt igen.
  3. Tryk og hold derefter på tænd/sluk-knappen, indtil enheden genstarter.

Så er der bare at vente på, at enheden er færdig med at starte op, så den kan bruges igen.

Så er du klar

Andre tips og tricks https://onx.dk/category/tips-tricks/