Sådan forlænger du

Til at begynde med skal du kende telefonnummeret til din telefonsvarer. Det er forskelligt alt afhængigt af, hvilken teleudbyder du har.

Men hvis ikke du lige kender telefonssvarens nummer, kan du i stedet få fat i det med en enkel kode.

• Åben telefonens opkalds-app, tryk på *#61# og ring op på mobilen. Nu får du informationerne frem på skærmen. Notér telefonnummeret til din telefonsvarer til næste skridt.
  • Gå tilbage til opkalds-appen, indtast **61*0045[telefonsvarernummer]**30# og ring op.

Du skal indtaste telefonsvarens nummer ind efter de landekoden 0045. Det sidste tal afgør længden af ringetiden i sekunder. Det kan være 15, 20, 25, eller 30.

Så er du klar til at tage alle de opkald, der måtte vælte ind.

Her er numre til nogle af de danske teleudbyderes telefonsvarere:

• Telenor - 60500000
  • TDC - 20171717
  • Telia - 28184000
  • Telmore - 51100000
  • Oister - 42919191