Sporings-teknologier følger dig rundt på nettet for at indsamle information om dine vaner og interesser. Firefox blokerer mange af disse sporings-teknologier og andre ondsindede scripts.

Oversigt over beskyttelse

Hvis du vil se, hvad der er blevet blokeret på alle websteder i løbet af den sidste uge, skal du besøge din Oversigt over beskyttelse. Klik på menuknappen     menu button retina og vælg Oversigt over beskyttelse

Menuknappen menu button retina vælg indstillinger -> privatliv & sikkerhed.

Normalt er Standard valgt, men der er mulighged for Striks
Bedre beskyttelse, men kan forhindre nogle websteder i at fungere.
Sporing via sociale medier
Sporings-cookies på tværs af websteder
Sporings-indhold i alle vinduer
Cryptominers
Fingerprinters

Firefox Monitor advarer dig, hvis din mailadresse har været involveret i en datalæk. Find ud af, om dine informationer er blevet lækket, lær at tage forholdsregler for at beskytte dine konti og få en advarsel, hvis din mailadresse optræder i en ny datalæk.

Sådan kan du se, om Firefox beskytter dig

Skjoldet til venstre i adressefeltet viser dig, om Firefox blokerer sporings-mekanismer og scripts på et  websted.

ETP shield 70
  •     shield detected 70 - Violet: Firefox blokerer sporings-mekanismer og skadelige scripts på et websted. Klik på skjoldet for at se, hvad der er blevet blokeret.
  •     shield no trackers - Grå: Ingen kendte sporings-mekanismer eller skadelige script blev fundet på webstedet.
  •     crossed gray 70 etp - Grå og overstreget: Udvidet beskyttelse mod sporing er slået fra på webstedet. Klik på skjoldet og tryk på kontakten for at slå beskyttelsen til igen.